Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Rikke pipa





Ohje Rikke Hat
Lanka Ilun Paksumpi perussukkalanka, väri Piilometsä
Puikot 3,5 ja 4,5

Kiva ja helppo malli neuloa, tykkäsin. Lankaan rakastuin :) Vaikken varsinaisesti violetista tykkää, niin tässä piti aina välillä jäädä ihastelemaan sävyn syvyyttä ja kauneutta.

Esikoinen, pipon uusi omistaja, tykkää myös. Ja Killi-Vinski oli kuvausrekvisiittana, kovin arka on vielä ulkoilemaan, sylistä on turvallista seurata suurta maailmaa.


sunnuntai 19. elokuuta 2012

Killi-Vinski...

...muutti meille tänään. 
Terapiakissa minulle ja tyttärille. 
Toistaiseksi isäntä on vielä vastaan koko kissaa mutta eiköhän hänkin siitä loppujen lopuksi ihastu :)


lauantai 18. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa...

Kesä on hurahtanut käsistä. 
Sadetta on saatu liki joka päivä. Hiukan pelottaa miten viljat ja rehut saadaan pellolta laariin, kun joka paikka on niiiin märkä, ettei maa taida kantaa traktoreita. Saisi sateet jo loppua että puinnit onnistuisi.

Haaveilin alkukesästä vielä remontoidusta työhuoneestani, ja suunnittelin kaikenlaisia uusia ideoita toteutettavaksi siellä, mutta niin vain elämä antoi hiukan toisenlaiset eväät tälle kesälle ja syksylle: Remontti jäi kesken, kun sairastuin rintasyöpään. Nyt leikkauksesta on jo reilu viikko, ja muutaman viikon päästä, kunnolla leikkauksesta toivuttuani, alkavat syöpähoidot.

Innostin pari vuotta sitten paikkakuntamme marttoja osallistumaan Matleenan ja Seija-Siskon sytomyssy kampanjaan, ja silloin myssyjä postipakettiin pakatessa vilahti mielessä, että tiedä vaikka joskus joudun itsekin tuollaista myssyä käyttämään. Ja niinhän siinä sitten taitaa käydäkin...

Tällä hetkellä voin todella hyvin, minulla ei ole mitään hätää, ja olen vakaasti päättänyt selättää tämän pirulaisen. En aio kuolla vielä piiiiitkäään aikaan.

Jos jotain pahaa niin siitä sitten jotain hyvääkin, sairaslomalla levätessä on aikaa lukea ja neuloa.

Mielihyväsukat itselle:




Novitan tämän syksyn värikartasta uutta RaitaSeiskaVeikkaa. Kahdelta kerältä neulottuna, joka krs eri kerältä. Jotenkin tuntui, että tasaraitasukat ovat, no liian tasaraitaiset, näin sukkien rikotut raidat miellyttävät omaa silmää huomattavasti enemmän. Mielihyväsukat nämä ovat siksi, että ne ovat juuri minun väriseni ja niitä on aloitettu neulomaan rakkaan ystävän seurassa leikkaustani edeltävänä viikonloppuna. 

Sukat ovat muuten aivan vahingossa noin samannäköiset, mitenkään en raitoja täsmännyt, kerän päältä juoksutin molempia lankoja, ja ekan sukan valmistuttua aloitin toisen sukan siitä kohtaa mihin langat jäivät.