Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 20. syyskuuta 2012

Shaaliloimi




Luonnonvalkoista ja oliivinvihreää Esiton Huopalankaa 150 cm leveästi ja 25 m pitkästi, kansalaisopiston piiriin kudottavaksi. Kuvissa noin puoli lointa, koko loimenleveys ei olisi luomapuille mahtunut.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Ukkoin sukkia

Pukinkonttiin seiskaveikasta koko molemmissa pareissa 43.

Näihin alla oleviin sukkiin tein raidoituksen ihan oman pään mukaan: 

Ja näissä raidat on tehty tällä raitageneraattorilla

Generaattorissa valitaan värit joilla halutaan raidottaa, vähintään kaksi väriä. Toisesta kohdasta valitaan monenko rivin raitoja käytetään, näissä sukissa valitsin 1, 2, ja kolmen rivin raitoja. Kolmanteen kohtaan merkitään kuinka korkea raidoituksesta tehdään. Näissä sukissa oli muistaakseni korkeutta 60 riviä, mustaa lisäsin alkuun ja loppuun muutaman rivin.

Ravelryn vaihdossa sain Tuilta ihanan paketin, nyt pitää alkaa pähkäilemään mitä noista ihanista villa-bambu langoista voisi neuloa, kiilto langoissa on hurmaava.

Olen ollut leikkauksen jälkeen tosi hyvässä kunnossa, saas nähdä miten asia on ensi keskiviikkona alkavien sytöstaattihoitojen jälkeen... Se hyvä uutinen tuli tällä viikolla, että etäispesäkkeitä ei ole löytynyt :)