Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

perjantai 9. marraskuuta 2012

Polku sydämeen


Ravelryn sukkavaihtoon neuloin nämä sukat.
Malli Path to the Heart (rav)
Lanka Louhittaren Luolan Väinämöinen sävyssä Sammal.
Puikot 3 mm ruusupuuta ja bambua sekaisin :)

Lanka on aivan ihanaa neulottavaa, onneksi sitä jäi sen verran että saan itsellenikin sukat, vaikkakin varrettomat. Sukkien saaja on kuitannut sen verran, että passasivat hänen jalkoihinsa, pitsiä sopivan maltillisesti, väri on just oikea ja nämä pääsevät kuulema sellaisiksi vähän paremmiksi sukiksi, vaikka ihan työkenkiin ne neuloinkin. Kuva on vähän huono, kuvasin iltapimeällä led-lampun valossa että sain nämä seuraavana aamuna postiin. Sukkien sisällä on muuten Succablokit, tilasin että josko sukkakuvista saisi niiden avulla edes hiukan parempia, blokit ovat mainiot, mutta tiedä häntä näistä kuvista tai kuvaajan laadusta sitten :)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Taksimiehen varpaita lämmittämään

Sukat SeiskaVeikasta, harmaasta ja siitä vihreäraidallisesta, 2 x 2 raidoin. 
Alkuun en tiennyt tykkäänkö vai en, mutta kyllä nämä nyt jo ihan hyviltä näyttäis vaikka omissa jaloissa. Koko 41. Langankulutus 158 g. Neuloin nämä 3,5 mm KnitPro Cubikseilla, tuntuivat passaavan ihan hyvin vähän kipuileville nivelilleni nuo puikot.