Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Edistyykö?

Ennen:


Nyt:


Oranssi paneeli on purettu pois, sen ja vihreän lastulevyn tilalle on tullut harmaaksi lakattu sormipaneeli. Portaiden etulaidat ovat myös saaneet vaalean harmaan maalin pintaansa. Ylemmässä kuvassa portaissa on vielä paikoillaan muovimatto, jota ei tuossa toisessa kuvassa enää ole. Portaat saavat pintaansa antrasiitin harmaan kokolattiamaton (kuramattonakin tunnetaan) ja alumiinilistat reunoihinsa, kunhan olen saanut loput paneelit paikoilleen. Ensin mietin portaisiin laminaattia, mutta se tuntuu niin liukkaalta että mattopinta taitaa olla turvallisempi portaissa, kun on vielä tuota pientä väkeä ja tassuväkikin liikkuu portaikoissa edes takas.

Hih, en taida olla viimeisen päälle siistein kirvesmies, vai mitä? Vaikka kuvassa näyttää sekaiselta, tiedän tarkalleen missä mikäkin työväline ja tarvike on :)

Panelointi on ollut hidasta, kun joka toinen tai joka kolmas paneli pitää portaikon vuoksi sahata-vuolla-höylätä sopivaksi paikan päällä. Ja samasta syystä on tuota lastua ja roskaa niin julmetusti lattioilla... Mutta tämän remontin tekeminen on ollut tosi kivaa, nyt jo siintää mielessä "mistäs huoneesta seuraavaksi aloitan".


5 kommenttia:

Memmu kirjoitti...

Huhhuh! Ompas kovasti hommaa! Tsemppiä jatkoon. Kivaa touhua kun käden jäljen näkee.

Simpura kirjoitti...

Kyllä vaan huomaa, että jotain on tapahtunut :) Tsemppiä loppuunsaattamisessa.

Matonkude kirjoitti...

No kyllä huomaa tapahtuneen!

Lopputuloksesta tulee varmasti hieno.

Paula kirjoitti...

Edistystä kovasti on näköään tapahtunut! Ehkä sitten kummitytön synttäreillä saamme ihailla ihanaa lopputulosta! No älä ota stressiä, jos ei siihen mennessä valmistu, ihailemme sitten keskeneräistä, mutta hieno siitä kyllä tulee!

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, ja Paulalle tiedoksi ettei niitä synttäreitä juhlita ennenkuin tämä on valmis :) Meinaa nämä muut kevät kiireet painaa remontoinnin ohi, mutta on enää niin vähän kesken ettei menis monta päivää kun vaan paneutus asiaan.