Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

perjantai 19. lokakuuta 2012

Lakun ja Napin paidat
Kaveri pyysi neulomaan viluisille villakoirilleen paidat, joten minä teen työtä pyydettäessä :)
Lankana Seiskaveikka molemmissa. Novitan talvi 2011 -lehdestä löysin mallin, jota kuitenkin muokkasin aikalailla oman näköisekseni. Oli mukava neuloa vaihteeksi jotain "muuta"

Olen käynyt nyt kaksi kertaa sytostaateissa, ne vetävät noin viikoksi väsyneeksi ja suu on aikasta kipeä, mutta onneksi ei ole ollut pahemmin pahoinvointia, ja olo on väliviikoilla jo aika "normaali", jos minusta sellaista sanaa voi käyttääkkään. 


4 kommenttia:

Suvikummun Marja kirjoitti...

Onpa kaveruksilla tyylikkäät paidat!
Tsemppiä sinulle hoitoihin ♥

SuviL kirjoitti...

Minä tein viime syksynä koiranpaidan muistaakseni samalla ohjeella, oli vähän hankala, purin ja neuloin muutamaan otteeseen.
Jaksamista kovasti Sinulle!

kaisa kirjoitti...

Kovasti voimia niihin päiviin! JA tietysti kaikkiin muihinki, kyllä se varmasti koville ottaa, mutta mukava ku jaksat kuitenki käyä täällä päivittelemässä tilannetta niin voidaan olla hengessä mukana ja toivotaan paljon hyviä päiviä

Taina kirjoitti...

Hei! Nämä ovat hienoja! Taidokkaasti tehty!