Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

tiistai 18. joulukuuta 2012

Pukinkonttiin

Tänä vuonna pukinkonttiin menevät tekeminäni ainakin nämä sukat:


Kaverin miehelle sukat vanhasta Nalle Syksy -langasta kokoa 43. 


Pikkuiselle pojulle junasukat samasta langasta, tosin langan loppuessa jouduin tekemään toiseen sukkaan kärjen Nalle Joulupuu -langasta, ainoastaan siitä löytyi samanlaisia sävyjä kuin tästä vanhasta langasta.


Samaan perheeseen Prinsessalle menee nämä Nalle Kukkaketo Päivänkakkara sukat, ranskalainen kantapää, kiilakavennukset tavanomaisesta poiketen jalkapöydän päällä, muuten ihan perussukkaa.Ja nämä menevät erään poikamiehen jalkoja lämmittämään. Lanka seiskaveikkaa harmaana ja kasvivärjättynä. raidoista löytyy ainakin mesiangervoa, suopursua, krappia, kokenilliä ja sipulia.

Sytostaattihoitoni alkavat olla takanapäin. Vielä tammikuun eka viikolla kerran on tiputus, sitten muutaman viikon hengähdystauko ja sitten alkaakin sädehoidoissa ramppaaminen. Sytostaatit ovat saaneet minut tosi väsyneeksi hoidon jälkeen menee muutama päivä ihan koomassa ja nukkuen, onneksi äitini on ollut paljon apuna, ilman hänen täällä oloaan perhe olisi jäänyt ruokkimatta ja koti siivoamatta. Väsymyksen vuoksi myös tämä bloggaaminen ja nettielämä muutenkin on jäänyt taka-alalle, mutta täällä ollaan kumminkin, ei ehkä entisen veroisena, mutta hengissä ja elämänhaluisena edelleen :)

Rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa blogiystäväni!

7 kommenttia:

SuviL kirjoitti...

Reippaita sukkia ja olet kuitenkin jaksanut aikas monta paria neuloa.

Toivon sinulle ja läheisillesi levollista ja onnellista yhdessäoloa joulun aikaan! Parempaa ensi vuotta!

Hanna kirjoitti...

Kauniita sukkia olet neulonut!

Toivotan teille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2013!

Matleena kirjoitti...

Kauniita sukkia olet jaksanut sentään tehdä, hyvä niin. :) Sehän on kuin terapiaa, kun puikkoja kilkuttelee.

Oikein hyvää ja levollista joulua sinulle ja perheellesi sekä suotuisaa uutta vuotta! Sinulle itsellesi ennen kaikkea jaksamisia!

Pirjo kirjoitti...

Onpas sukkia! Paljon olet saanut aikaiseksi!

Katselin blogiasi kunnolla, kun kerrankin ehdin oikein ajan kanssa koneelle. Huomasin sairastumisesi ja toivotankin sinulle isosti tsemppiä lämpimän halauksen kera. Hyvä, että sinulla on tukea ja apua, ei kaikkea tarvitse itse jaksaa. Nyt tarvitset voimia.

Lämmintä joulua perheellesi, paljon voimia ja jaksamista, hyvää mieltä ja uusia ideoita!

Taina kirjoitti...

Hyvää Joulun jatkoa sinulle!!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kivoja ja lämpimiä sukkia olet tehnyt. Ihanaa loppuvuotta Sinulle

Taina kirjoitti...

Hei ja hyvää tätä vuotta 2013!!