Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

lauantai 14. toukokuuta 2011

Toukokuun sny-paketti

Paketin "etiketti" oli tehty vanhasta blogistani löytyvästä kuvasta. Snyni kysyi lupaa kuvan käyttöön ja paketin nähtyäni ajattelin että olipa kiva idea, tuota voisi käyttää itsekin kirjeiden ja pakettien koristamiseen. Mutta paketin sisältö kiinnostanee enemmän:

Ihan uusi tuttavuus oli nämä suklaat joilla teimmekin jo esikoisen kanssa iltakaakaot tänään, ja hyvää oli. Pitää ostaa näitä jemmaan kunhan jossain vain tulee vastaan.
Kauniin väristä ja ihanan pehmoista villasekoitelankaa, myöskin uusi tuttavuus minulle. Tässä on juuri samoja vihreän sävyjä kuin tekeillä olevassa käsveskassa. Tulisikohan tästä vähän samantyyppinen pipo kuin syksyn sny-kierroksella saamastani langasta neulomani pipo (joka muuten varastettiin Haaparannan Ikeassa hiihtolomalla). Olisi tämä rouva sitten sävy sävyyn talvella pipoineni ja veskoineni. Pitääkin katsella syssymmällä takki näitä asusteita ajatellen... :)

Snyni tekemä muistikirja, kannet kauniista kankaasta, koristeena virkattu pitsi koristeltuna oransseilla puunappeilla. Ihastelin kirjaa kauan käsissäni ennenkuin maltoin sen avata, ja sieltä löytyi lisää kuviani ja ihania tekstejä:

Kirjan käyttötarkoitus käy tästä selville, ja tulee tarpeeseen. Aikomuksia ja suunnitelmia on paljon, nyt on paikkakin mihin kirjoittaa ne ylös, muistiini kun ei tunnu enää olevan luottamista :)
Tämä Jaana Pajun runo on ihana, ja ihan kuin se olisi kirjoitettu juuri minusta...

Viimeiseltä sivulta löytyi Eeva Kilven runo, joka on myös ihana, kun vain muistaisi aina ajatella itsestään yhtä armollisesti.

Salaiseni oli tällä kevään kierroksella Willenmiina.

Kiitos Willenmiina, oli mukavaa saada paketteja juuri Sinulta ja kaikki paketit olivat mieluisia, kun vain olisi aikaa neuloa kaikki ihanat langat pois, mutta onhan se ihan terapeuttista niitä ihastella ja tunnustellakin :)
Erityiskiitoksen haluan lausua tästä muistikirjasta, olit tehnyt sen niin ajatuksella ja JUURI minulle, että olen todella otettu. KIITOS!
Nyt blogisi löydettyäni, lisään sen seurattavien listalle.

5 kommenttia:

Willenmiina kirjoitti...

Sinulle oli kiva lähetellä paketteja ja niiden suunnittelu oli erityisen kivaa. On niin hassua, kun tuntuu että olisit jo ihan tuttu vaikkei koskaan olla tavattukaan (niin tiiviisti on tullut blogiasi seurattua ja tulen seuraamaan jatkossakin). Aurinkoisia kevät päiviä sinulle ja perheellesi! Kässäillään ;)

Lila kirjoitti...

Kylläpä oletkin saanut ihanan paketin:) Ja tuo kirja on kyllä kaunis ja ajatuksella tehty! Mutta olet sinä niin ihana, että olet ansainnut tuon kaiken:)
Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos Willenmiina ja Lila!

Katjuksa kirjoitti...

Jostain kumman syystä bloggeri syö ja hävittää kommentit... Kiitos Willenmiina ja Lila kommenteistanne, luin ne ja kommentoinkin aiemmin, mutta näyttävät kaikki hävinneen.

Leena kirjoitti...

Osasit olla maltillinen. Et edes värjäyslankoja ostanut. Olen nyt kaksi ketaa käynyt siellä villakehrääöllä ja kummalakin kerralla sorruin säkilliseen värjäysvillaa. Taisimme Ukkolan matkalla aloittaa tuolla käynnit ja kun niistä kirjoitimme tänne blogistaniaan, niin aika moni bussilastillinen sinne on mennyt.
Vispiläsi on tosi hieno. Minulla on tuollainen appiukkoni tekemä,enkä raaski myöskään sitä käyttää.