Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 1. syyskuuta 2011

Eri värjäyserää?En tiedä, kun pöhlöyksissäni hävitin vyötteet. Harmittaa.

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuo on harmillista, jos sävy heittää vähänkään. Onneksi mallisi on sellainen, ettei pieni sävyero haitaksi asti haittaa. Jospa silmät vääristää.

Katjuksa kirjoitti...

Värit ovat justiin samat, mutta toiselta kerältä neulotussa etukapppaleessa on paaaljon leveemmät nuo raidat. Takki tulee näyttämään siltä että se on napitettu nilkkuun. Mutta tästähän oppi vain sen että tarkista värierät ennen neulontaa...

Pirjo kirjoitti...

Voi ei, tuo on harmittavaa kun käy noin. :(

Anonyymi kirjoitti...

Harmillista kerrassaan. Toisaalta samassa värierässä saattaa olla myös vaihteluita, kokemusta nimittäin on. Yksivärisestä mustasta tuli mustaharmaa raidallista ja ostin vielä korkkaamattoman pussin.

terkuin sny

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Onneksi epätasaraidat tuntuvat esikoiselle kelpaavan. Seuraavaa tälläisesta langasta tehtävää takkia pitääkin neuloa sitten niin että etukappaleet ovat yhtä aikaa puikoilla. Siinä näkee sitten heti jos raidat alkaa juosta eri tahtia.

Kardemumma kirjoitti...

Harmillinen juttu. Näitä raitojen paksuuseroja on jopa saman kerän sisällä. Ei mene tasan töissä. En tiedä, miksi ei tehdä tasaisempaa laatua.

Memmu kirjoitti...

Voi himputti! Ja mulle kävi melkeen samalla lailla. Puro on ihan toivotonta kohdistaa värit, menee etukappaleissa ihan miten sattuu... hihoissa en jaksanut enää edes yrittää..pingotusta vaille valmis takki ja harmittaa edes alkaa pingottamaan...

Anneli kirjoitti...

Mulle on joskus käynyt niin, että solmu langassa, muuttaa koko kuvion. Ja se kyllä harmittaa.
Ymmärrän sinun harmisi !

Anonyymi kirjoitti...

Minulle on käynyt joskus noin neuloessani pitkät, yli polven ulottuvat säärystimet raitalangasta. Toinen kerä oli raidoiltaan selvästi hailakampaa ja "likaisempaa", vaikka olivat samaa värjäyserää. Lähetin reklamaation langan valmistajalle, ja sain korvaukseksi vastaavaa lankaa.
Sari

Katjuksa kirjoitti...

Pitää miettiä tuota reklamaatiota. Juuri tätä lankaahan ei ole ollut pariin vuoteen markkinoilla, mutta jospa jotain muuta lähettäisivät korvaukseksi...