Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

lauantai 17. syyskuuta 2011

Vihreää, vihreää, vihreääEilen illalla käväisin postista hakemassa syyskuun SNY -pakettini. Enkä malttanut kotiin asti, vaan aukaisin paketin jo kotimatkalla. Paketti sisälsi kaksi kerää Huopasta ja kaksi kerää Inkaa. Langoille ei ole vielä ideaa, mutta eiköhän niistä jotain jossain vaiheessa synny. Lisäksi oli teetä ja kuivattuja hedelmiä.

Kiitos SNY paketista! Langat paasenevät puikoille kunhan ainakin osa KyJytöistä on valmiina. Teet ja hedelmät tulevat käyttöön jo aiemmin :) 


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että paketti saapui perille.
Huopasesta voisi tehdä vaikka huovutetut tossut ja inka riitäisi vaikka annishuiviin tai vaikka lapasiin:)

terkuin sny

Katjuksa kirjoitti...

Annis laitettu korvan taakse :) Lapasia en osaa pitää... Huopasen saatan virkata peffanalusiksi, työpaikkani on välillä niin viileä, että siellä saattaisi olla tarvetta huovutetulle pyllynlämmittimelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Huopanen on suloinen ilman huovutustakin ja Inka lämmittää pehmoisesti miten vain!Tyylikäs SNY-paketti. Erään toisen SNY

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan vihreän paketin olet saanut.