Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vuosikertavarastojen kimpussa

Sukat SeiskaVeikka JättiRaidasta kuopukselle ja itselle:Kuopuksen sukat muuten minulle tavalliseen tapaan tehdyt, paitsi kantapää on "ristiinvahvistettu" ja kantapään jälkeen tein kiilakavennukset jalkapöydän puikoilla, enkä jalkapohjan, kuten tavallisesti teen. Kuopus on perinyt saman malliset jalat kuin enollaan, sukat eivät tahdo pysyä jaloissa vaan sukan kantapää huitelee aina jossain muualla kuin pitäisi. Jospa tämä erilainen kavennus pitäisi sukan paremmin paikoillaan...Omat sukkani aloitin kärjestä tarkoituksena tuhota tuo lanka viimeiseen senttiin, ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Kantapääksi neuloin tomaattikantapään väärinpäin, ihan hyvin istuu näinkin päin. Kuten alemmasta kuvasta huomaa, niin vielä on hiukan oppimista langan kiristämisen kanssa lyhennettyjä kieroksia neuloessa:


Olemme nyt hiihtolomalla. Isännällä ja minulla hulppeat kymmenen lomapäivää. Ja kuten tavallisesti, kipeäksihän sitä tultiin, esikoista lukuun ottamatta kaikki muut. Reissutakin piti, saas nähdä onko huomenna sellainen tilanne, että räkätauti ja kuume hellittää sen verran, että kotiseinien ulkopuolellekin päästäisiin.

Niin, ja ihana kamala aurinkokin on suonut meille valoaan ja lämpöään, ja paljastaa kuinka hiiskatin likainen ja pölyinen huusholli voikin olla... Mutta mukavaahan se enimmäkseen on kun paistaa, lumisadettakin saatiin ihan riittämiin tälle talvelle.


3 kommenttia:

Memmu kirjoitti...

Ai miten mukavia "sukkajumppa"-kuvia :) Ikävää, että tekin olette kipeänä. :( Täällä vain minä. Muut lähti lomailemaan, minä jäin sairastamaan. En viitsinyt kaikkien reissua pilata ja suostuin jäämään yksin kotiin. Ja sain muuten sen tunisialaisen virkkauksenkin tehtyä. Kuvaa on blogissa.

Matonkude kirjoitti...

Oi miten ihana postaus.
Todellinen sukkajumppa kuvasarja niinkuin Memmu kirjoitti.

Meillä on myös noita auringossa leikkiviä hiukkasia liikkeellä. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sukkia olet saanut aikaiseksi :)