Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 19. huhtikuuta 2012

Väri vaihtuu


Ei mun tarvitsekaan ihan itsekseni remonttia tehdä. 
Apulaisia ja valvontaviranomaisia riittää välillä hätisteltäväksi asti.


Tältä näyttää yläaulan seinät ekan maalikerroksen jälkeen. Oranssi ja vihreä vaihtuu harmaaseen. Parvekkeen ikkuna ja ovi saavat valkoista väriä ja etualalla oleva kaide portteineen muuttunee harmaaksi sekin.

Ps. Tämä postaus olikin sadas kirjoitukseni tässä osoitteessa, arvontaa sen ja valmistuvan työhuoneen kunniaksi sitten remontin valmistuttua :)8 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Haaa, siitä se lähtee!! Värillä tekee ihmeitä - niin sienissä kuin kässyissäkin!! :o)

Matonkude kirjoitti...

Näyttää heti hyvältä :)

Memmu kirjoitti...

Oi, näyttää hyvältä! Täällä taas puolestaan kuurataan pois elämisen jälkiä sunnuntaisen asuntoesittelyn vuoksi. Rankkaa on sekin. Tsemppiä ja laittelehan väliaikatietoja.

Mari alias HmByM ;) kirjoitti...

Kummasti ilme muuttuu värin myötä. :D

Paula kirjoitti...

On se hyvä kun on monenkokoista remppa-apulaista! Pienemmät varmasti mielellään ovat pensselin varressa!

Taina kirjoitti...

Hei!! Valkoinen on ihana väri. Antaa kummasti avaruutta ja valoa. meillä pitäis tänä kesänä tehdä pienimuotoinen remppa yläkerran eteistilaan, joten hengessä mukana..

Pirjo kirjoitti...

Kylläpä olet ollut ahkera! Neulonutkin olet vaikka mitä, ja remppanaiseksikin ruvennut.

Karvakamuja sopii aina yksi lisää: ei ilon määrää kannata vähentää..

Anonyymi kirjoitti...

Moro!
Ollaan taas samoissa puuhissa, tosin meidän remontti alkaa olla loppusuoralla. Vain hiukan vihertäen katselen sivujasi, huikean paljon kaikkea mukavaa. Saas nähdä pääsisinkö piipahtamaan Pohjanmaalla, aikomus kyllä on. Halauksin Maire