Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

maanantai 25. heinäkuuta 2011

KyJy#4

Eilen sain pääteltyä langat näistä 7veeNeidin sukista:

Malli Ilona Korhosen Neulekirjasta, Kesävoi -sukat. Lankana Colinetten JitterBug, joka oli oikein kivaa neulottavaa. Sukat ovat jotenkin puuvillaisen oloiset vaikka lanka onkin 100 % merinovillaa. varmaan mukavat jaloissa, värimaailmakin osui aikalailla nappiin, Neiti tykkää. Tämä lankahan tuli Annelilta lahjana, Kiitos vielä kerran, ilman Sinua en varmasti olisi tähänkään lankaan tutustunut ja nyt tytsi sai vielä mieleiset sukatkin. Kaksi ensimmäistä kuvaa näyttävät oikean värin, alin on otettu tänä aamuna ja valo on turhan kova kuvassa. Näissä sukissa varren pitsineulos jatkuu kantalappuunkin, kuva kantapäistä unohtui illalla ottaa... Kuvausrekvisiittana olevat kukat ovat Esikoisen eilisiä rippikukkia... tuo iso auringonkukka on minun suosikkini.
Muokkailin tässä samalla edellisen postauksen KyJy numerointia vastaamaan aloitettujen töiden numerointia ettei mene sekavaksi jossain vaiheessa :)

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Onpa kauniit sukat,ihanan väriset!

Sari kirjoitti...

Onpa ihanan väriset sukat! Nyt joutuu kopsaamaan tuon langan nimen ja googlailemaan...

Katjuksa kirjoitti...

Värin nimi oli muistaakseni ruby saffron. Väri ja mallineule sopivat mielestäni tosi hyvin yhteen. Ja Neiti on jo sukkia pitänyt ja tykkää kun eivät kutita tai pistele.

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANAT

Anneli kirjoitti...

Nätit on sukkasi !

Kyllä minä todella ostan sieltä mistä halvimmalla saan. Pieni palkkainen kun ole.

anneli kirjoitti...

Heips. Hienot sukat. Kiva että lanka on sopivaa Neidin jaloille (siis ei kutita ym epämukavaa). Nyt alkaa seuraava pitsineuleprojektini. Mennyt aloitukset jo muutaman kerran purkuun...ja eikun suunnittelemaan ja laskemaan silmukoita uudelleen. Hyvää viikon jatkoa ja lisää intoa KyJy hommiisi. terv. se toinen Anneli

Lila kirjoitti...

Kauniit sukat:)

Sonja kirjoitti...

Aivan ihanat sukat, lanka sopii tuohon malliin kuin nakutettu! Kivat karkkivärit! :)

Minna kirjoitti...

Todella ihanan väriset!! :)