Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

KyJy#16


"Karvalakki" itselleni, tässä kuvausassarina kuopus, anteeksi sumeahkot kuvat, assarilla oli iltavilli eikä kamerani  suostu tarkentamaan neidin vauhtiin sopivaksi...

Laskujeni mukaan kymmenes valmistunut KyJy-työ. Lankana Heaven´sHand ja Gedifra Riana langat, menekki 80 grammaa. Napit Silmusta&Solmusta. 10 mm:n pyöröllä mentiin tasona, pipassa on siis takana sauma. Ohje Moda 5/2010 nro 39. Tällä samalla ohjeella tein viime vuonna lakin Novitan Jambosta, siitä enemmän tarinaa vanhassa blogissani täällä (alemmat kuvat). Se pipa vaan otti ja hävisi mystisesti hiihtolomalla ostoskärrystä Haaparannan Ikeassa kahvilassa istuessamme, joten oli tarvekin tehdä uusi, entisestä kun tykkäsin kovasti.

Kaikkiaan olen kuluttanut KyJy-neuleisiin ja -virkkauksiin yhteensä 1 kg 433 g tähän mennessä. Melkein yhtä paljon kuin koko viime vuoden langankulutukseni, ja pelkkiin tämän tempauksen töihin, hyvä minä.

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pipokin on tosi kiva, mutta kuvausassari hurmasi hyvällä meiningillään :)

Katjuksa kirjoitti...

:)

Nina / Kasoittain kirjoja kirjoitti...

Ihana pipo, kauniin värinen :)

Hanna kirjoitti...

Mahottomasti taas kaikkea uutta kivaa täällä; ihana pipo!

Lila kirjoitti...

Ihana pipo :) Ja tuo pipomalli on varsin viehättävä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaava vauhtihirmu! Pipokin on kyllä upea:)

Terkuin Sny

Katjuksa kirjoitti...

Kiitokset kaikille. Saattaahan se olla että en enää tätä pipoa saa omaan päähäni laittaa, kuopus omii sen luultavammin :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana hattu suloisella lapsukaisella.

Mari kirjoitti...

Hei taas :)
Sinulle on blogissani jotain...

Tintti kirjoitti...

Hauska pipo ja kertakaikkisen ihanat napit! Mun kamerassa on liikkuvan kohteen kuvausasetus. En tiedä olisiko sekään auttanut :-)

Katjuksa kirjoitti...

On (näköjään) minunkin kamerassa sellainen asetus, en vain ole ihan kaikkea vielä opetellut kamerastani, kivat ja liikettä täynnä olevat kuvat sai näinkin, ehkä ensikerralla muistan vaihtaa asetuksia. Eniten tulee käytettyä "älykästä kuvaustilaa", kuvaaja kun ei ainastellen ole niin älykäs :)