Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

tiistai 29. marraskuuta 2011

Origamipallokurssi

Olin siskoni työpaikalla pitämässä origamipallokurssia. Siskon työnantaja lupasi työpaikan tiloja käyttöömme, ja kymmenkunta naista kokoontui tekemään käsillään ja opettelemaan uutta. Viime viikolla yhtenä iltana taiteltiin ja liimattiin terälehtiä kukiksi. Tänä iltana koottiin kukista valaisimet:


Ennen viimeisten liimauksien kuivumista katsottiin jo valojen kanssa miten hienoja niistä tulikaan.


Kiitos kaikille osallistujille, Teitä seuratessa ja kuunnellessa tuli hiukan ikävä työyhteisöä, yksityisyrittäjällä ei ole työkavereita. Mutta onneksi olen yrittäjä, joka pääsee teidän kaltaisiin työyhteisöihin mukaan näin ohjaamisen kautta :)

Siskoni muuten kertoi lukeneensa jostain, että jonkin kiinalaisen yrityksen työnhakuilmoituksessa oli ollut että horoskoopiltaan kaksosia ja skorpioneja ei huolita auki olevaan paikkaan. Se kyllä jäi hiukan epäselväksi miksi, mutta päättelimme että ko. horoskooppimerkit eivät sovellu työyhteisöihin tjsp.

Muuten, minä olen kaksonen ja mieheni on skorpioni, ehkäpä se selittää miksi me kumpikaan emme ole "oikeissa töissä", vaan yrittämällä yritämme saada elantomme kasaan :)


 

6 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Onpa kauniita palloja!
Heti iski taitteluinto.

Zelda kirjoitti...

Upeita palloja:)

Miia kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia valaisimia :)

Taina kirjoitti...

Hei!! Kauniita juttuja taasen täällä. Niin tuosta yrittämisestä: se on varmasti ns. "kova"laji, mutta varmasti antaa myös yrittäjälle paljon!!

Simpura kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Matleena kirjoitti...

Ihania! Niin kauniisti valo tulee noista origamipalloista. :)