Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

tiistai 21. kesäkuuta 2011

KesähelmetNappeja omista, äidin ja anopilta perityistä varastoista. Virkattu harmaalla karhulangalla ketjusilmukoita 1,5 mm koukulla nappien läpi ja muutamia ketjusilmukoita aina nappien väliin. Pituutta näillä on niin että vähän navan yläpuolelle yltävät kaulassa roikkuessaan.Kauppareissulla oli kylätiellä ahdasta. Joutsenpari vei neljää poikastaan järvelle... Isä joutsen oli pahalla päällä eikä laskenut minua ohi vaan tepasteli keskellä tietä aina kun yritin.

4 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kiitos kesäkassista! Turhaan vähättelit taitojasi! Hieno kassi se on. :) Tykkään varsinkin kun siinä on se virkattu osuuskin. Ja värikin on just mulle passeli. Kiitos vielä!

Anneli kirjoitti...

Kivat pirtsakat helmet :))

Maikki kirjoitti...

Kivat helmet! Minäkin olen samanlaisia haaveillut, kun noita nappeja on kertynyt. Ehkäpä lainaan sinun ideaasi, kiitos!

Ja mikä ihana joutsenperhe! Todella mahtava kuva!

Lila kirjoitti...

Tosi mageet helmet:)
Ei sitä niin vaan ohi mennä;)