Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Mieltä lämmittävä tunnustusSain tämän tunnustuksen Lilalta. Ja kun tämän tunnustuksen kerran saa, niin pitää kertoa itsestään 8 totuutta. Mitähän totuuksia kertoisin, sellaisia mitä ei ole vielä tullut kerrottua.

1. Minulla on harmaat hiukset. Siis luonnostaan ne on sellaiset mitättömät maantienharmaat, mutta kampaajani löysi niihin niin upean harmaan purkista, että minä todellakin voin sanoa ylpeänä olevani harmaatukkainen nainen. Ja tämä väri tuntuu niin omalta, että tällä linjalla jatkettanee jonkin aikaa :)

2. Vaatekaapistani ei löydy muuta sinistä, kuin farkkuja ja yksi t-paita, joka on kaapissani vain, koska se on muisto paikkakuntamme naisvoimistelijoiden retkeltä SunSvoliin Tampereelle v. 2006. (Ja turkoosia ei lasketa siniseksi, vaan vihreäksi, eikö niin? Ja editti lisää että on siellä myös yhdet siniset villasukat)

3. Viikon päästä olen lähdössä yksin Helsinkiin, viimeksi olen ollut jalkautuneena pääkaupunkiimme ala-aste-ikäisenä, ja yksin en ole siellä ollut koskaan. Hiukan jännittää miten maalainen pärjää piäkaupunnissa, toivotaan että sieltä hengissä takaisin kotiin selviän.

4. Ensi tiistaina suoritan näyttökokeen, jonka jälkeen minulla on toivottavasti kolmas ammattitutkinto plakkarissa. Mielestäni opiskelu on kivaa, toivon ettei tämä jää viimeiseksi opiskelukseni...

5. Minussa asuu pieni lapin hulluus, toivottavasti tänäkin kesänä pääsee tunturiin (ja jos isännältä kysytään, niin hän on enemmän huolissaan minun lanka hulluudestani...)

6. Viihdyn seurassa, olen sosiaalinen, mutta toisaalta tarvitsen aika ajoin aikaa olla ihan yksin, minulle ei olisi vaikeaa erakoitua vaikkapa pariksi kuukaudeksi... tai ainakin siltä tuntuu, koskaan ei varmaankaan tule mahdollisuutta kokeilla kauanko sinni kestäisi olla ihan yksin.

7. En ole järjestyksen ihminen. Työhuoneeni, -pöytäni ja koko kotimme on välillä suloisessa sekamelskassa välillä totaalisessa kaaoksessa. Pidän kyllä siivoamisestä ja siististä kodista, mutta saan itseäni aivan liian harvoin niskasta kiinni, että kotimme pysyisi siistinä. Yleensä sekaisuus ei minua rassaa, mutta joskus hermostun epäsiisteyteen ja itseeni, ja sitten meillä siivotaankin melkein raivon vallassa kunnes pahimmat stressit on purettu, ja toinen pää talosta saattaa jäädä ihan yhtä sekaiseksi kuin siivouksen alussa...

8. Vanhassa blogissa jossain vastaavassa tunnustuksessa/meemissä kysyttiin missä haluaisit olla viiden vuoden päästä, ja minä vastasin että "kansitekstissä" ja nyt se unelma on toteutumassa, mutten kuitenkaan sitä uskalla ääneen sanoa...

Tämä pitäsi jakaa eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle, mutta minä haluaisin jakaa tämän sellaisille blogiystävilleni, joita koskettaa (tai edes läheltä liippaa) joku noista minun edellä kertomistani totuuksista.

Löytyykö "samiksia"?

1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Hei! Multa löyty samaa numerot 2, 6 ja 7! :D Aika hauskaa. Ja kiitos kesäkassin lähetyksestä, odotan innolla! :D Ihan varmasti tulee hieno kassi. :)