Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

maanantai 1. elokuuta 2011

Kuulumisia ja paketti

Olen ommellut projektipussukoita, mutta kuvia en laita ennenkuin posti vie niitä eteen päin, ettei yllätys mene pilalle :)

Ravelryssa otin osaa Värivaihtoon. Ja tänään minulle tuli vihreä paketti:
(Anteeksi ala-arvoinen kuva, päivän valolla en ehtinyt...)
Ihanaa Hopeasäie Soft -lankaa, ihania pähkinöitä (koko perhe on koukutettu niihin), taidokas kortti, jossa on nyplättyä pitsiä, ja tämä ihana Mustikka -pipon ohje sekä neljä Muumi -tikkaria, jotka kokivat kohtalonsa tytärlasten toimesta :) Nämä oli vielä kääritty kauniin vihreään mulperi-paperiin, joka meni jo jemmaan odottamaan askarteluinnostusta. Kiitos Heidi! Joko kerroin että pakettisi oli ihana? (Pähkinät loppui jo, tulikohan yliannostus...)

Langasta tulee ehdottomasti tuo ohjeen Mustikka, vaikkakin värinsä puolesta nimeksi tuleekin Sammal. Katson jos pudotan jonkun suunnitellun työn KyJy-listalta, ja aloitan tämän(kin) ihan näinä päivinä.

Itse lähetin oranssin paketin Keltaiselle Ilvekselle.

Päivät menee kyökissä ruokahuollon järjestämisessä omalle väelle ja vaihtelevasti 2 - 7 työntekijälle. Käsitöille liikenevästä ajasta vie osansa myös vattumaa, ja mustikoitakin pitäisi käydä keräämässä ja herukat alkaa olla kypsiä ja ja ja... Uskon kuitenkin että KyJy-aloitukset saan puikoille määräajassa.

Tänään tein ensimmäisen kokeilun marjaliköörin valmistamisesta, pullo votkaa, paljon sokeria ja keltaisia vadelmia on nyt muhimassa joululahjoiksi suvulle ja ystäville. Sukulaiset ja Ystävät voivat siis unohtaa tuon äskeisen tekstin, tai ainakin voitte näyttää yllättyneiltä jos likööripullon lahjaksi saatte, eikös joo? Aamulla käyn pitkäripaisesta lisää tarpeita, jos vaikka parikin uutta satsia saisin vähän eri resepteillä tekeytymään.

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiva paketti! Tällä menee kanssa jokainen liikenevä hetki puutarhan marjapuskissa :) Niitä kun on ihan jokunen liikaa omiksi tarpeiksi..
Liköörikokeilu kuulostaa mielenkiintoiselta!

Heidi kirjoitti...

Kiva, jos pidit paketista! Sitä oli kyllä kiva kasata.

Noi pistaasipähkinät on ihan parhaita irtona ostettuna ;). Pussitavara on jotenkin olevinaan suolaisempaa.

Oih, tuosta likööristä tulee varmasti herkullista! Appiukolla on ollut tapana tehdä jouluruoan jälkkäriksi vastaavaa likööriä mustaherukoista. Hyvää on ollut, ihanan paksua kaupan likööreihin verrattuna.

Anneli kirjoitti...

Kiva paketti !
Minulla on nyt mehut pulloissa... nyt vaan samaan hommaan :))

Pirjo kirjoitti...

Kiitoksia sinulle lähettämästäsi paketista =) Tuli todella mieleisen värinen projektipussi ja tykötarpeet ovat myös ihania! Kiitos vielä kerran.