Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 24. elokuuta 2011

KyJy#21

Polvisukat kuopukselle 2 vee. SeiskaVeikkaa sateenkaarena ja yksivärinen kantapää. 63 grammaa.


"Keettu pokkasee"

Kuvat esikoinen.

6 kommenttia:

Anne/Hiekkakakku kirjoitti...

Ihanan värikkäät sukat, mutta minusta ihaninta kuvissa on nuo kaksivuotiaan vielä lapsen pullukat jalat! Niin herttaiset!
Teilläkin siis puhellaan jo kovasti, meillä pikkuherra on oikea papukaija ja laukoo "pikkuvanhoja" totuuksia ja huomioita elämästä ja tapahtumista tyyliin "nainen, älä pussaile"!

Heidi kirjoitti...

Tässä kohtaa pitäisi olla se FB:n "tykkää"-nappula. Ihanat kuvat ja pullukat jalat. Miksi ne kasvaa niin äkkiä? Oma, 1,5+ vuotiaani on kesän aikana alkanut menettää vauvanpyöreyttään. Nyyh!

Sukatkin kyllä hyvän näköiset. Hyvä idea neuloa kokonaan joustinta, pistän korvan taakse!

Anonyymi kirjoitti...

No mitenkäs mullekaan ei ole tullut mieleen neuloa joustinneuleella teräosaa. Tuotahan täytyy ehdottomasti kokeilla. Ihania kuvia!

terv Sny

Milukka kirjoitti...

Tulipas hymy huulille, niin on iloiset sukat:) Tuosta langasta voisi tehdä itsekin sukat tai pari(t)...

Katjuksa kirjoitti...

Anne: Joo jutellaan täällä, suurin osa kuopuksen puheesta vaan on vielä sellaista ettei siitä ota pakkanenkaan selvää :)

Heidi&Sny: Äidiltä ja äidinäidiltä opittu tapa tuo joustimen neulominen myös jalkaterän päälle (pohja on sileää) Sukasta tulee istuvampi, ja sillai saa pukemiseen "työtilaa" kun sukka joustaa koko matkalta.

Milukka: Lanka on todellista väriterapiaa! Olen neulonut jo kolmet polvisukat tästä langasta ja kahdet on vielä tuloillaan.

Ja kuvien laadusta vielä, että ne on tosiaan ottanut esikoinen, taiteellinen neiti joka saa valokuviin "sitä jotain" mm erilaisella asettelulla. Jos minä olisin ottanut nämä kuvat, jalat näkyisivät luultavasti keskellä kuvaa...

Minjaana kirjoitti...

Tuo sateenkaari on niin ihanan pirtsakka sukkalanka. =)