Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Makea Tunnustus


Ja sain sen Raitasukalta. Kiitos!
 
Tunnustuksen myötä pitää kertoa nämä kolme asiaa:
 
1. Lempiväri: Vaihtelee tällä hetkellä akselilla turkoosi-vihreä-harmaa. Huomenna se voi olla oranssi-violetti-ruskea, elämme muuttuvia aikoja :)
2. Lempiruoka: Äitini tekemä "makaronimössö" ja itse väsätty kaalilaatikko, uudet perunat omalta maalta maistuvat myös makeille :)
3. Mihin haluaisin matkustaa: Tällä hetkellä haaveilen pääsystä omalle mökille, Lappiin ruska-aikaan ja sitten ollaan suunnittelemassa Esikoisen kanssa reissua Britteihin, toivottavasti myös toteutamme sen suunnitelman.
Tunnustus on ollut esillä jo useassa vierailemassani blogissa, enkä siksi ala erikseen nimetä blogeja joille sen annan, vaan kaikki halukkaat bloggaajat saavat sen napata mukaansa :)


Ei kommentteja: