Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

tiistai 24. tammikuuta 2012

Jotain sentään...

... puikoilta on valmistunutkin:

Säärystimet vanhasta seiskaveikka jättiraidasta. Nelosen KP-puikoilla, 64 s, 4o 4n. Langanmenekki tasan sata grammaa. Ostin syksyllä niin hyvät (kalliit) kävelykengät, etten raskinut ostaa myöhemmin talvikenkiä, enkä ole jaksanut etsiä aitasta entisiäkään, kun nää kengät on vaan niiiin hyvät. Paitsi että kun niissä ei oo varsia, tuppasi lumet menemään kenkään, vaan ei mee enää :)

Päivä on pidentynyt niin, että aurinko laskee jo meidän peltoaukeelle. Aiemmin sen rata on päättynyt tuonne metsän ja järven taakse.

"Kyllä mua niin harmittaa kun komennetaan istumaan, kun lumessa riekkuminen on niin mukavaa, etten millään tahdo pysyä paikallaan ulkona... Ota äkkiä se kuva niin juostaan taas!"


3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat säärystimet. Ihana tuo väri

Paula kirjoitti...

Kyllä ne kivasti lämmittää nilkkoja ja ovat pirtsakan väriset! Ja Gini ryhdikkäänä ;)

Taina kirjoitti...

Hei! Kauniita talvisia kuvia! Toivottavasti kohta lauhtuu, kaunista on muttei kauaa pysty ulkoilemaan.