Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 12. tammikuuta 2012

Kummitytön Liftari


Valmistui joulun pyhinä, mutta vasta tänään sain aikaiseksi vietyä huivin saajalleen. Kuvaustilanteessa vielä päättelemättä, mutta nyt jo viimeisteltynä kummitytön kaulassa.
Lanka Zeldan värjäämää TicoTicoa. Tähän huiviin tein kaksinkertaisen päättelyn (ei taida olla oikea nimitys, mutta neuloin siis jokaisen pääteltävän silmukan kahteen kertaan) että se olisi joustavampi, omassa Liftarissa kun tuo päättelyreuna vähän kinnaa ja kiristää. Alemmassa kuvassa värit enemmän kohdallaan, ja tietysti kuvaus assarin, tässä tapauksessa kummitytön kummitytön :) taiteellinen lisäys kuvaan, kun en antanut legoja asetella huivin päälle, tälläsi kuopus kiharansa kuvaan :)

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Nätti huivi! Ja ihanat hiuskiehkuratkin kuvassa, taitaa pikkuneidistakin tulla taiteellinen!

jantta kirjoitti...

Kauniilta näyttääpi tuo huivi. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana huivi