Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

KyJy#7

Oulanka -sukat Regian Hand-dye effect  -langasta.Sekä ohjeen että langan sain Willenmiinalta kevään Sny-kierroksella. Lanka tahtoi purkaantua kerältä isoina kasoina jotka sitten tahtoi sotkeentua, mutta muuten lanka oli kivaa ja mukava neuloa. Kerien purkaantumiseen vaikutti varmasti se että tämä oli myös matkaneuleena, joten kerät saattoivat joutua tavallista kovemmalle kulutukselle. Lankaa kului näihin sukkiin 58 g. Ohje oli mielenkiintoinen, mutta sen verran ulkoa opittavissa että ei aina tarvinnut paperista ohjetta tankata.

Neuloin sukkia kahdelta kerältä, ja molemmissa kerissä oli solmu melkein samassa kohtaa, siksi kummassakin sukassa on jyrkkä värinvaihtumiskohta nilkan seutuvilla, mutta sellainen pikkuseikka ei minua onneksi haittaa.


Kuopus halusi myös varpaansa poseeraamaan :)

Ja kuvausassarin mielestä sukkien kuva vaati jotain somistetta...

Ei kommentteja: