Minä olen...

Oma kuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

KyJy#8

Sateenkaari polvisukat 9-veelle koko 34. Novitan RaitaSeiskaVeikkaa ja kantapäiden yksiväristä 7veikkaa kului yhteensä 138 g. Poseerauskuvia joskus myöhemmin, sukkiin kuuluvat jalat touhuaa pihalla lumiukon teossa :)Tässä siis minun ajoissa valmistuneet KYJYt. 17 valmistui ajoissa, 7 jäi vielä omaan jouluyöstä kesäyöhön projektiin :)

Lankaa sain valmistuneisiin töihin kulumaan 2 kiloa 116 grammaa.

Mukava tempaus, tosin aavistelin jo aloittaessa että minun ei olisi kannattanut ottaa mitään isompia neuleita työn alle, ja niinhän siinä kävi että mm. kaikki neuletakit jäivät kesken, mutta ehkäpä saan ne kuitenkin tulevana vuonna valmiiksi... Ja virkkaamisesta minulla menee jostain syystä niskat niin jumiin, että  virkkaussessioita seuraavana päivänä pää on todella kipeä, joten virkkaukset taitaa jäädä odottelemaan neuletakkeja pidempään valmistumistaan...

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihanat ja piitkät sukat, varmasti lämpimät!

Prusiluska kirjoitti...

Hienot sukat, meillä olisi 10-vuotias vailla samanlaisia sukkia. Ja aivan mahtavia Islantikuvia sinulla tuolla aiemmin. Olen haaveillut Islanninmatkasta jo vuosia ja askartelin tyhjästä Prigles-purkista säästöpurnukan liimaamalla siihen matkaoppaasta leikattuja kuvia Islannista. Hiljalleen se täyttyy ja toiveen toteutuminen ehkä lähenee.
Hyvää joulua!