Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 28. huhtikuuta 2011

Huhtikuun SNYpaketti

Paketin mukana tulleessa kortissa Hemuli etsii suurennuslasin kanssa paketissa tulleista tavaroista vihjettä siitä, mistä näitä ihania paketteja minulle oikein tulee..

Regian Hand-dye Effect langasta löytyi todella kauniit värit, joita en onnistunut tänään kamerallani tallettamaan. Näistä tulee ihan varmasti itselleni sukat, kunhan muut rojektit on vähempänä. Mutta vihjettä paketin lähettäjästä en kerän sisältä keksinyt.
Pitsi toi mieleen Rauman pitsit, mutta nehän vissiin tehdään nypläämällä eikä virkkaamalla, kuten tämä pienokainen on tehty. Ei ehkä tämäkään vihje ei ole se oikea, mutta miettinette varmaan mikä tämä kaunokainen sitten on:

No se on taidokkaasti ommeltu neulavihko, johon oli minulle "löydetty" valmiiksi kolme silmäneulaakin (omat onkin hukassa, mutta löydyttyään pääsevät varmasti tämän kaunottaren sivuille talteen) Sisältä tämä on herkullisen vaaleanpunaista puuvillaa, ulkopinta on pellavakangasta koristeltuna todella ohuesta langasta virkatulla pyörylällä.

Tämäkään ei auttanut minua vihjeen ratkaisussa, muuta kuin, että nyt tiedän lähettäjän olevan kyllä äärimmäisen tarkka ompelija, niin koneella kuin käsinkin, yritin etsimällä etsiä työstä kääntöaukkoa, mutta se oli niin taidokkaasti käsin ommeltu, etten sitä löytänyt...

No entäs sitten paketissa ollut suklaa? Antaisiko se vihjeen lähettäjästä?
Maya Exotic, eihän lähettäjä voi olla Perusta asti?
No ei, tarkemmin pakettia tutkaillessa löytyi avainlippu, suklaa onkin kotimaista, ihan uusi tuttavuus minulle, mutta yllätyksekseni oli tooodella hyvää. Kaikenlisäksi gluteenitonta, pähkinätöntä ja kananmunatonta. No olisiko Salainen Ystäväni sitten Tampereelta kuten suklaakin? Ei, en usko niin koska pakettien postileimassa ei ole koskaan ollut mitään Tampereeseen viittaavaa.

Uskon että paketissa tullut


on se vihje, joka paljastaa Salaisen Neule Ystäväni asuinpaikan...

Osuinko oikeaan keksinnössäni (joka valkeni minulle vasta tänä aamuna, pakettia tutkaillessani), asusteletko jossain Oulanka joen lähistöllä?

Tässä vielä kuva paketin sisällöstä kokonaisuudessaan

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Voi kuinka ihanan jännittävän suloisen paketin olet saanut!

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOH mikä ihana paketti.

Lila kirjoitti...

Oletpa saanut ihanan paketin:)

Kreivitär Mortianna kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut :) Tuo Hemuli kortti on kyllä kaikista ihanin! Mistä noita saa?!

Anonyymi kirjoitti...

Polttaa...polttaa... ;)

t. Sny

P.S. Hemulikortti löytyi paikalliselta kirpparilta, jossa oli todella kattava lajitelma erilaisia muumikortteja.

Mari kirjoitti...

Ei meistä sitten tullutkaan kassinvaihtoparia, mutta löysin ihanan blogisi ja jään lukijaksi, jos sopii :)