Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

torstai 14. huhtikuuta 2011

Välimuistaminen SNYltä

Nolona tunnustan että paketti tuli jo toissa päivänä, mutta minua on vaivannut jostain syystä niin totaalinen väsymys ja ei vain neule-blääh, vaan ihan-kaikkien-alojen-blääh-blääh-blääh, etten ole aiemmin saanut pakettia postattua. Anteeksi Snyyseni. Tänään kävi ystävä heti aamusta minua piristämässä, ja nyt sitten tuntuu että on tarmoa vaikka mihin, joten postaan tämän nyt heti alta pois.

Tästä välimuistamispaketista löytyi Snyni koolaamaa lankaa, paperinaruja, ihanaa keltaista nauhaa, rairuohonsiemeniä ja ilmapalloja. Rudolf Koivun piirtämässä kortissa Sny ehdotteli että pyörittelisin langasta ilmapallojen päälle sisustuspalloja liimavesiseoksen avulla. Yritän toteuttaa ehdotuksesi, kun vain sopivan ajan askartelulle löytäisin. Rairuohot saan toivottavasti tänään kylvettyä ja nauhan laitan jemmaan tulevan varalle. (Tässä paketissa oli eri postileimat kuin edellisissä, täällä ollaan nyt ihan kummastuksissaan... :)

Kiitos Sny, paketti oli piristävä ja siitä tuli hyvä mieli, vaikken sitä heti saanutkaan postattua.

2 kommenttia:

Willenmiina kirjoitti...

Äläs huoli, hyvä kun olet piristynyt, joskus näitä aikoja tulee, jolloin ei oikein jaksa innostua mistään. Mutta onneksi ne on ohimeneviä.
Ja täytyy tunnustaa, että olen vähän reissaillut noiden pakettien kanssa (en ihan tarkoituksella, mutta...)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas kiva paketti.