Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Messusaalis

Eilen olin mukavassa seurassa linja-auto kyydillä Jyväskylän Käsityömessuilla. Yllätin itseni, enkä ostanut kerän kerää lankaa. Kankaita sinne kyllä lähdin katselemaankin, ja käsityömessujen yhteydessä olleilta antiikkimessuilta löysin nämä ompelukorin täytteeksi:
Vihreä-valkoinen on Tampellan Valmu-niminen kangas. Sini-turkoosi suikale on Maija Isolan "Mustasukkainen" vuodelta 1967 ja reunimmaisena Marimekon tyynyliina, josta tulenee vuori poppanakassiin.
Ja tämän kankaan nimi on "Ruusu hänelle" ja sen on suunnitellut Anja Terho. Kankaan on painanut E. Helenius Oy. Olisiko kenelläkään tietoa miltä vuodelta tämä kangas on?

Lisäksi tarttui mukaan lasihelmiä:


Ja Kiertoliikkeen valmistama kierrätyslasista valmistettu riipus:
Tämä on tosi kaunis, mutta harmittaa kun riipuksessa olleen nyörin papukaijalukko meni rikki kun lukkoa ensimmäisen kerran avasin linja-autossa paluumatkalla :(
Laiton yritykselle reklamaation, ja nyt kuullostelen miten siihen vastaavat. Edit: puhelinsoiton jälkeen uusia lukkoja on tulossa. Ihanaa!

Messujen lisäksi kävimme Pandan tehtaanmyymälässä, Puttipajalla ja Viherlandiassa. Reissu oli tosi mukava ja sääkin helli meitä, oli aika lämmintä vaikka lumet ovat vielä maassa Jyväskylänkin korkeudella.


7 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Ihana messusaalis:)
Olen ihan kateellinen noista kankaista ja helmistä! Tuo korukin on todella kaunis, toivottavasti vastaavat reklamaatioon sinulle myönteisesti:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita ja ostoksia olet tehnyt.

Älä ole mulle kateellinen... olen vaan sellainen käsityöhullu, joka ei osaa istua ilman käsityötä :D

Leena kirjoitti...

Oh mitä kankaita! Nyt olen vastannut minulle laittamaasi kyselyyn.

Paula kirjoitti...

Upeita kankaita oletkin löytänyt! Mitähän ihanaa noista keksitkään!

Sari kirjoitti...

Kankaat ovat kerrassaan kauniita ja helmet aivan nameja!!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis on kyllä tuo riipus. Samoin Marimekon Mustasukkainen. Näitä katsellessa iskee kesäinen kirppari/torikuume :)

Tintti kirjoitti...

Ihania messuostoksia olet tehnyt.
Mua inspoiroivat nuo lasihelmet. Ne ovat todella kauniita.