Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

perjantai 21. lokakuuta 2011

Ensimmäiset sukkasato -sukat

Aioin ehtiä neuloa yhdet sukat Sukkasatoon, ja ne ovat tässä:Ihan perussukat kokoa 38, paitsi näissä on Sweet Tomato Heel, jonka opettelin Portissa liki kuukausi sitten. Nalle Kukkakedon raidoitus tuo kivasti esille kantapään rakenteen. Olisi tieten kannattanut neuloa sukat hetimiten perä perää, nyt toisen sukan kantapää on vähän erilainen, vaikka kuinka yritin silmukoita ja kerroksia ensimmäisestä sukasta laskea. Mutta kantapäät istuvat hyvin eroavaisuuksista huolimatta, joten olkoon noin. Toisen sukan kärjessä raidat juoksevat erilailla kuin ensimmäisessä, en tiedä johtuuko kantapäästä vai siitä että langan loppuessa piti vaihtaa toiseen kerään kesken terän neulomisen. Toivottavasti lievä eriparisuus ei kuitenkaan sukan saajan menoa hidasta. Pukinkontista löytynevät myöhemmin...

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit ja niin pirteän väriset :)

terkuin sny

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos SNY!

Sirpa kirjoitti...

Ihanan herkut tosiaan!

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANAT ja herkullisen väriset.

Tintti kirjoitti...

Sama tavoite on mullakin, tosin ihan piskuiset ovat valmiina ja toiswt vähän isommat tulollansa.

Ja se käyttämäni kalalanka on 18-säikeistä.

Paula kirjoitti...

Ihanat sukat jälleen! :)

Milukka kirjoitti...

Tuo Nallen päivänkakkara on miusta yks parhaan värisiä lankoja. Tulee ihan väkisinkin iloiset sukat=)

Lilli-Marjukka kirjoitti...

Hei, tota kantapäätä munkin on pakko päästä kokeilemaan! Näyttää tosi hyvältä :)

Taina kirjoitti...

Hei!! En ole käynyt blogissasi pitkään aikaan.. Täällähän on taas vaikka mitä ihania juttuja! Nuo villasukat on tosi kivan näköiset. Olen vähän arastellut aina keltaista väriä, mutta näihin sukkiin sopii hyvin.