Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Origamivalaisin

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Tämä on kyllä ihana! Tuskin maltan odottaa kun omani valmistuu.

salaisesi kirjoitti...

Kyllä on ihana ja tunnelmallinen valaisin. Pitääköhän munkin lähteä jollekin kurssille, kun noin kauniita saa tehtyä paperista....

Risusydämen Marja kirjoitti...

Onpa kaunis valaisin :)

SViU kirjoitti...

Ihana!!! :D

Willenmiina kirjoitti...

Tämähän onkin kaunis, kun laittaa valon sisälle. Kiitos vinkistä, minulla tämä nököttää vain muutoin koristeena (vanhan kirjan sivuista tehtynä, mutta enpä usko, että tekstit haittaa vaikka laittaisin valonkin). Mikä sinulla on lamppuna?

Aurinkoisia syyspäiviä!

Katjuksa kirjoitti...

Valaisimessa on sisällä 20 led-tuikkua ja ne on asennettu paikoilleen niin, että ensin liimasin 6 kukkaa puolipalloksi, lisäsin valot ja sitten liimasin loput 6 kukkaa yksitellen katsoen samalla että valot asettuvat nätisti (käytin tuikkujen kiinnitykseen kaksipuolista teippiä) valaisin roikkuu sähköjohdostaan joka on kiinnitetty viimeisen kukan liimauksessa terälehtien väliin.