Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

KyJy#12Toinen Liftari -huivi Hopeasäie sukka -langasta. Koko 100 g vyyhti meni, 4 cm pitkästi jäi päättelyn jälkeen. Tämä valmistui jo viikolla, mutta langanpäät päättelin vasta tänään. Tämä on jo kerran pitänyt pestäkin, kun kuopuksella oli yhtenä iltana nukahtamisvaikeuksia, ja lupasin että käärin hänet äidin uuteen, ihanaan huiviin jos hän vain rauhoittuu odottamaan unta. Ja kas vain uni tuli heti, kun oli uusi hieno huivi peittona. Mutta hieno huivi toi niin makeat unet, että ensimmäisen kerran sitten yövaipan jättämisen sattui tietenkin se vahinko, ja petikamppeiden lisäksi pesuun joutui myös äidin uusi ihana huivi... Nyt kuitenkin kaulassa puhtaana ja pehmoisena.

Työnkuvaani kansalaisopiston kädentaitojen opena kuuluu keksiä aina uutta piiriläisteni iloksi ja opittavaksi. Nyt lainasin kirjastosta "Kirjan uusi elämä" -kirjan jossa oli kiva origamikukkanen. Ja sekä Seinäjoen, että Oulun kädentaitomessuilla Käsityökeskusten kojuilla oli samaisia kukkia valaisimiksi valmistettuna. Ostin Käsityökeskuksesta Kalajoelta valaisimeen tarkoitettua paperia, mutta ajattelin että ehkä on turvallisempaa kokeilla ensiksi jostain vähän edullisemmasta materiaalista, joten tässä on Oulun läänin Origamikukkanen:Kukka on tehty vanhan puhelinluettelon karttasivuista. Ja niin tuli taas Utajärven retriittiläiset mieleen, tästä kukasta kun löytyy niin Oulun, Kajaanin, Ylivieskan kuin Haukiputtaankin keskustakartat :)

Vielä keskiyöhön on aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan :)


5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas huivisi ihana ja vieläpä lempiväriäni. Nuo kukkaset ovat myös kauniit.

Sirpa kirjoitti...

Ihana,kaunis uusi huivi! Ja tuo kukkanen näyttää vaikealta... Mutta upea se on!

Pirjo kirjoitti...

Ihana huivi. Olen muutamassa kuvassa katsellut juuri noita kukkia ja ihanaa, että täältä sain tietää mistä kirjasta ohje löytyy =) Origamikärpänen kun yrittää puraista aina silloin tällöin ;)

Memmu kirjoitti...

Ai sinäkin olit kädentaitomessuilla Oulussa! Ja ihanan liftarin olet taas tehnyt. Origamit on mulle outo juttu, tosin marraskuussa meidän käsityöpajalle on tulossa ihan japanilainen ope niitä opettamaan. Jännä nähdä mitä saamme aikaiseksi. :)

Salainen Neuleystävä kirjoitti...

Vau mikä huivi ja tuo kukkanen on erittäin kaunis!