Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

maanantai 10. lokakuuta 2011

Saksikotelo

Esikoinen ompelee itselleen villakangastakkia, ylijäämä tilkkuun kokeilin nauhakirjontaa tavallisella satiininauhalla, kun ei tähän hätään ollut silkkinauhaa tarjolla. Olisko nuo nyt sitten ruusun ja pionin sekoituksia, tai sitten jotain ihan mielikuvituskukkia. Kirjailut tehtyäni mietin mitä tilkusta voisi tehdä, ja kun pöydällä pyöri keväällä Olustveren kartanosta ostamani saksikotelo, siitä se idea kopiointiin lähti :)
Edit: lisäsin linkin Olustveren kartanon omille sivuille.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No mutta hyvä idea tuokin on, kyllä sulla nyt leikkaa:)

Sateisia terveisiä sny

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi SNY. Juu nyt pysyy sakset terässä. Tai sitten on sekä sakset että kotelo hukassa :)

Hanna kirjoitti...

Tosi ihana tuo kirjailtu saksikotelosi! Mulla on kans yksi villaliivi, jota aloitin kirjailemaan viime kevättalvena, mutta sitten kesän kynnyksellä se jäi. Täytyisi yrittää rykäistä se projekti jossain vaiheessa taas käyntiin. Nauhakirjontaa täytyy kyllä joskus kokeilla =o)

Sonja kirjoitti...

Pieni mutta erittäin tarpeellinen! :) Kaunista nauhakirjontaa! Sinulle on tunnustus blogissani, käy kurkkaamassa! :)