Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lokakuun paketti Salaiselta NeuleYstävältä...

...odotti illalla shoppailureissulta kotiuduttuamme postilaatikossa. Sisältö oli yksinkertaisesti ihana! Kiitos SNY!

Neuleita naisille -lehteä selatessa ihmetytti kun siinä oli vain harmaita ja violetteja neuleita, kunnes käänsin esiin jossa oli vihreä palmikkoneule, ja pam, heti tuli ajatus että tuo on saatava :) Toisella selaamisella myös harmaista ja violeteista löytyi muutamia ihan toteutettavia neuleita, kunpa vain lehden mukana tulisi aina myös aikaa mallien toteuttamiseen :) Mutta se vihreä pääsee kyllä toteutettavien listalle, vaikka vähän epäilenkin että palmikko pömppömahani päällä ei ole kovin edustava, mutta aion sen neuloa joka tapauksessa, pömppömahan korostumisesta huolimatta :)

Sitten oli vyyhti kauniin ruskan väristä sukkalankaa, värjääjänä Lankataika. Just ne ruskan sävyt, kuten sny sanoi kortissaan. Ihailkaa langan oransseja ja ruskeita sävyjä:


Tästä tulee ihanat sukat itselleni, sitten joskus...
Lisäksi paketissa oli silmukanlepuuttaja, jollaista ei aimmin mulla vielä ollutkaan, teepusseja, joista KaribianAurinko höyrysi äsken tuossa vieressä ja on nyt jo lämmittänyt sisäisestikin, ja sitten oli vielä söpöisiä silmukkamerkkejä (ovatko ne Sinun tekemäsi?):

Kiitos Sny, paketti oli oikein osuva ja mun näköinen, kaikki sisältö pääsee varmasti käyttöön.

Mainitsin postauksen alussa, että kävimme shopailemassa, ja kotiin tuomisina oli mm. tupsukehikot, kankaita ja lankaa, vaikka mä niin kuvittelen olevani lankalakossa, mutta uutuuksia ei voinut millään välttää, ja tarvitsen reumalangasta neulotut ranteenlämmittimet ja seli, seli, lankavarasto kasvoi siis usealla sadalla grammalla... Mutta kuten Yliviekan Lankakauppias sanoi: "Onneksi langat ei ole märkänevää tavaraa..." Onneksi, mutta nyt lähden neulomaan KyJytöitä, että se lankavarasto edes yrittäisi kutistua. Esikoinen ompelee syystakkiaan valmiiksi, pääsette sitäkin myöhemmin katselemaan, minä kaivan jonkun leffan hyllystä ja pidän syysloma-neulonta hetken tuolla sohvan nurkassa nyt :)

Mukavaa pikkulauantaita kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille :)

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kerrassaan ihana paketti. Tuo lanka on kyllä herkkujen herkku.

Memmu kirjoitti...

Kyllä on herkullisen värinen lanka kerrassaan. NAM! Mukavaa syysloman jatkoa sinne. Ja terkkuja revontulien keskeltä <3

Salainen Neuleystävä kirjoitti...

Olipa kiva, että paketti miellytti :)
Itse löysin tuosta lehdestä paljon toteutettavaa. Valitettavasti olen itse aika tumpelo kaikenlaisten korujen kanssa, joten nuo eivät ole minun tekemiä.