Minä olen...

Oma valokuva
Pohjois-Pohjanmaa, Finland
35+ käsitöiden sekakäyttäjä, joka yrittää jakaa aikaansa neljän tyttären, isännän, kodin, maatilan, oman käsityöyrityksen, ohjaamisen, ystävien, kahden kissan ja kahden koiran sekä muiden harrastusten, ja tietenkin niiden käsitöiden kesken, enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Jätä kommenttia käynnistäsi, kommentteja on aina mukava lukea. Valokuvien ja tekstien kopiointi kielletty!

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tunnelmia työhuoneelta
7 kommenttia:

Memmu kirjoitti...

Tonne sun työhuoneelle ois kiva päästä penkomaan ja katselemaan,tekemään löytöjä. :) Monta rautaa sulla on ollut tulessa ja luulen, että on jatkossakin. Huikeita tunnelmakuvia. <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat enkelit ja ihanat käsinvärjätyt langat

Katjuksa kirjoitti...

Memmu: Minä itsekin joudun siellä tekemään argeologisia kaivauksia, ja sitten saan nauttia "ai niin mulla on tämmösiäkin" -tunteesta :)
Enkulin käsityöt: Lasienkelit ovat tätini tekemiä, jokaiselle tyttärelle yksi, värit ovat samat kuin tytöillä oli kastepöydällä kukkien värinä. :)

Salainen Neuleystävä kirjoitti...

Ihana tunnelma välittyy noista kuvista. Kaiholla haaveilen myös omasta käsityöhuoneesta itselleni.

Mari kirjoitti...

Kauniita, lämpöisiä tunnelmakuvia. Työhuoneesi vaikuttaa niin paljon paremmin järjestetyltä kuin oma kaaokseni :)

Katjuksa kirjoitti...

Kiitos sny ja Mari: siksi ne ovatkin yksittäisiä tunnelmakuvia, koko kaaosta ei millään viitsi kuvata :)

Heidi kirjoitti...

Oi, ollapa tuollainen aarrehuone, jossa saisi tehdä töitä rauhassa!Ja mikä parasta, saisi jättää homman kesken juuri siihen, mihin se sattuu jäämään. Ärsyttävää, kun kotona jotuuu aina siivoamaan kaiken piiloon lapsilta. Menee hirveästi aikaa siihen siivoamiseen ja uudelleen esiin kaivamiseen.